Plantation General Hospital

Plantation General Hospital знаходиться в невеликому місті Плантейшн (Plantation) – 10 км від Форт-Лодердейл і 35 км від центру Майамі. Госпіталь розпочинав роботу у 1966 році. Сьогодні він відомий своєю спеціалізацією на складних та багатоплідних вагітностях та пологах. За багато років успішної роботи та розвитку госпіталь отримав заслужені нагороди та високі місця у рейтингах.

Пологове відділення
 
У Plantation General Hospital (Плантейшин) працюють перинатальне відділення, неонатальна реанімація та дитяча інтенсивна терапія. Госпіталь має відмінну діагностичну базу, суперсучасні апарати та установки дозволяють проводити високоточні обстеження та операції.
Plantation General Hospital (Плантейшин) може розмістити у стаціонарі 264 пацієнти. Їм пропонуються просторі комфортні палати (є люкси з додатковими зручностями). За лікарняними умовами Plantation General Hospital (Плантейшин), напевно, не має собі рівних у США.
 
Фахівці спостерігають за вагітною з ранніх термінів і направляють свої знання та досвід на запобігання та зменшення ризиків та проблем при виношуванні та народженні дитини, а також при її виходженні. Досвідчені акушери-гінекологи та неонатологи ведуть кожен окремий випадок з усією професійною увагою та турботою. Навіть якщо жінці було призначено кесарів розтин, все одно робиться все можливе, щоб допомогти їй народити самостійно (але операційна завжди готова для екстрених випадків).
Майбутній батько чи хтось із родичів може бути поруч, адже підтримка з боку близьких дуже важлива для жінки перед пологами. Турбота та увага персоналу та підтримка коханої людини зміцнюють впевненість майбутньої мами в успіху пологів та прискорюють її подальше відновлення.
 
Важливо й те, що кожна породілля тут отримує кваліфіковану психологічну допомогу фахівця, який за нею спеціально закріплюється. Їй показують спеціальні вправи, що допомагають швидше та якісніше відновитися після пологів, дають консультації щодо збалансованого харчування та правильного грудного вигодовування.
 
Усі бажаючі можуть відвідувати курси молодих батьків для ознайомлення з основними прийомами догляду за новонародженим та надання першої допомоги. Батьки, чиї діти перебувають у неонатологічному відділенні під наглядом, дуже цінують роботу спеціальної групи підтримки.
У неонатологічному відділенні госпіталю (NICU) є обладнання, необхідне виходжування глибоко недоношених дітей. Завдяки йому та високому професіоналізму лікарів та персоналу багато родин набули довгоочікуваного щастя — малюка, здоров’я якого зміцнилося і тепер під надійним захистом.
 
Робота фахівців Plantation General Hospital (Плантейшин) була відзначена спеціальною премією, і ця клініка визнана однією з найкращих у Флориді.
 
Вже багато років Plantation General Hospital (Плантейшин) приймає пацієнток із Росії та інших країн СНД. Росіянки дуже цінують можливість говорити з лікарем зрозумілою мовою.