Broward Health Coral Springs

Broward Health Coral Springs (Броуард Хелс Корал Спрінгс) муніципальний шпиталь, розташований у місті Coral Springs, в окрузі Броуард у штаті Флорида. Було відкрито 1987 року.
 
Пологове відділення госпіталю (labor delivery unit) – це цілісна система, де все зроблено для комфорту матері та новонародженого. Тут працюють досвідчені акушери, анестезіологи, неонатологи, медсестри, функціонує надійна система безпеки.
 
У Broward Health Coral Springs вагітні можуть відвідувати курси підготовки до пологів, грудного вигодовування, заняття з йоги, сеанси масажу. Породіллі надходять до обладнаних палат, де є все необхідне для їх комфорту. У відділенні є палата із спеціально обладнаною ванною, де підготовлена акушерка може приймати пологи у воду.

 

Після пологів мати з дитиною переводяться разом до палати, де вони перебувають під опікою однієї медсестри. Така організація післяпологового сервісу називається couplet care та забезпечує якісну турботу про здоров’я обох. Маму з малюком можуть безвідвідувати родичі, і така підтримка сім’ї дуже важлива для них у цей період.

У Броуард Хелс Корал Спрінгс є відділення інтенсивної теарпії новонароджених 2-го рівня (Level II NICU), де ослаблені діти отримують необхідний догляд та терапію.
 
Госпіталь відомий і тим, що при ньому організовано двотижневий літній табір для дітей з діабетом типу I, де щорічно відпочивають та отримують лікування понад 60 маленьких пацієнтів. Він є єдиним у своєму роді у всій Південній Флориді.
Вибираючи Broward Health Coral Springs для пологів у Майамі, Ви гарантовано отримаєте якісний сервіс та кваліфікований догляд.
 
Адреса: 3000 Coral Hills Dr, Coral Springs, FL 33065