Memorial Hospital Miramar

Memorial Hospital Miramar (Меморіал Хоспітал Мірамар) знаходиться в Мірамар в 30 км на північний захід від центру Майамі. Це нова сучасна лікарня, відкрита у 2005 році.
 
При будівництві Memorial Hospital Miramar середземноморський стиль архітектури був успішно з’єднаний з пишним тропічним ландшафтом. У лікарні створено теплу, гостинну атмосферу, яка допомагає пацієнтам та відвідувачам почуватися швидше як у готелі, ніж у лікувальному закладі.

У пологовому відділенні (Family Birthplace) задіяні:

  • 18 окремих палат типу LDR suites (labor/delivery/recovery), де жінка проводить передпологовий період, народжує і знаходиться з малюком до виписки;
  • 29 післяпологових палат;
  • 3 палати для проведення кесаревого розтину;
  • 6 палат для відновлення після анестезії (recovery room або post -anesthesia care unit);
  • 16 індивідуальних палат у відділенні інтенсивної терапії новонароджених II рівня (II level NICU).

У Меморіал Хоспітал Мірамар особлива увага приділяється комфорту та безпеці матері та дитини. Палати оснащені медичним обладнанням, а також укомплектовані всім необхідним як для породіллі, так і для новонародженого. Кімнати оформлені в м’яких тонах, у них є спеціальні ліжка для матері та малюка, спальний диван для членів сім’ї, окрема ванна кімната з душем, телевізор та DVD-плеєр. У таких палатах мами перебувають у спокійній обстановці, і якщо це необхідно, з ними цілодобово можуть перебувати родичі.

При Memorial Hospital Miramar знаходиться відділення інтенсивної терапії для новонароджених ІІ рівня дитячого центру Joe DiMaggio Children’s Hospital. Тут працюють сертифіковані неонатологи та медсестри, маленькі пацієнти знаходяться в окремих палатах, що дає можливість батькам та рідним піклуватися про них у конфіденційній обстановці. Для реанімації та догляду за ослабленими дітьми використовуються найпередовіші технології.
 
Виписка з відділення Family Birthplace до Меморіалу Хоспітал Мірамар – це справжнє свято з подарунками, повітряними кулями та букетами. Лікарі та медперсонал Меморіал Хоспітал Мірамар роблять все можливе, щоб народження дитини стало найвизначнішою подією для всієї родини.