Baptist Hospital of Miami

Заснований в 1960 році, Baptist Hospital of Miami (Баптист Хоспітал, перекласти на російську можна як Баптистська лікарня в Майамі) є найбільш шанованим та авторитетним медичним центром у Південній Флориді. Baptist Hospital of Miami сьогодні – це тисячі досвідчених лікарів різних спеціальностей та кваліфікованого медперсоналу, а також медичне обладнання засноване на сучасних високоточних технологіях. Щороку шпиталь відвідують близько 1,5 мільйона пацієнтів з усього світу, щоб пройти обстеження та скористатися широким спектром якісних медичних послуг.

Family Birth Place
 
Народження дитини — це найважливіша подія у житті матері, а й усієї сім’ї. Таке сприйняття пологів у Baptist Hospital позиціонує і назва пологового відділення Family Birth Place, яке, використовуючи особливості англійської мови, можна перекласти як «місце сімейних пологів» або «місце народження сім’ї».
Комфортне самопочуття жінки перед пологами забезпечують спеціально розроблені палати-апартаменти із зручною обстановкою.
 
Для забезпечення відмінної медичної допомоги матерям та новонародженим у Baptist Hospital максимально задіяні можливості сучасної технології. Акушери, анестезіологи та медсестри мають високу кваліфікацію та виявляють до пацієнтів велику увагу та турботу та надають професійну підтримку, необхідну на кожному етапі пологів.
 
Family Birth Place має окрему секцію для пацієнток з ускладненнями, де надається спеціальний догляд за вагітними в зоні ризику: з гіперемезисом, захворюваннями нирок, діабетом, гіпертонією, прееклампсією, загрозою передчасних пологів.
 
Філософія лікарні заохочує партнерські пологи, а також підтримку та участь із боку всіх родичів.
Кожна жінка отримує інформативну підтримку та навчання з грудного вигодовування як до пологів, так і після народження дитини та виписки додому.
 
Відділення інтенсивної терапії новонароджених
 
Ослаблені, недоношені або передчасно народжені малюки вступають у відділення інтенсивної терапії George Batchelor та Gloria Vasta Lewis Neonatal Intensive Care Unit під опіку команди висококваліфікованих неонатологів та спеціально навчених медсестер. Баптистська дитяча лікарня (Baptist Children’s Hospital) є однією з небагатьох в окрузі Майамі-Дейд, які мають III level NICU, щоб доглядати найкрихітніших і найболючіших немовлят.
З 1998 року Баптистська лікарня Майамі має високе звання «Magnet hospital», якого вона була удостоєна Американським центром сертифікації медсестер (American Nursing Credentialing Center). Magnet Recognition® від ANCC є найвищою та найпрестижнішою відмінністю, яку організація охорони здоров’я може отримати за чудове обслуговування та високоякісну допомогу пацієнтам. Лише 8% шпиталів у США отримали Magnet Recognition®.
 
Адреса: 8900 N Kendall Dr Miami, FL 33176