Boca Raton Regional Hospital

Регіональна лікарня Бока-Ратон (Boca Raton Regional Hospital) розташована в місті Бока-Ратон (округ Palm Beach, штат Флорида) в 30 км від міста Форт-Лодердейл і 70 км від центру Майамі.

З дня свого відкриття у 1967 році Boca Raton Regional Hospital спрямовує всі свої зусилля та ресурси на здоров’я та благополуччя пацієнтів. Завдяки особливому підходу до медичного сервісу за 50 років госпіталь вийшов на передові позиції у багатьох областях та став одним із визначних медичних центрів у Флориді. Зараз у шпиталі налічується 400 ліжок, тут працює 800 лікарів, 2000 медсестер та допоміжного персоналу, а також 1200 волонтерів.

На даний час Регіональна лікарня Бока-Ратон посідає 13-те місце з 300 лікарень у штаті Флорида, 3-е місце у Miami-Fort Lauderdale та 1-е – в окрузі Палм-Біч.

Пологове відділення Toppel Family Place вже шостий рік поспіль отримує нагороду Kids Crown Award як найкращий пологовий будинок в окрузі Палм-Біч. Так високо оцінюють пацієнти виняткові умови та якість послуг із прийому пологів.

У відділенні є 12 чудово оформлених палат LDR (labor/delivery/recovery rooms). У такій кімнаті жінка перебуває у передпологовому періоді, народжує та перебуває з дитиною після пологів. У кожній палаті створений необхідний для мами та малюка комфорт: сучасне функціональне ліжко, зручний диван, крісло-гойдалка, обідній стіл, шафа, телевізор та інші зручності.

Для членів сім’ї, родичів та друзів організовано гнучкий розклад відвідувань для того, щоб породілля мала час для відпочинку та догляду за малюком.

Дитина залишається в колисці поруч мамою, але якщо вона хоче відпочити або виникли ускладнення, її можуть перевезти на деякий час в окрему дитячу палату, де її доглядатиме няня. При необхідності сертифікований лікар-неонатолог, який спеціалізується на лікуванні новонароджених у групі ризику, цілодобово слідкуватиме за станом дитини у відділенні інтенсивної терапії II рівня (Level II NICU).

Одним із підрозділів Boca Raton Regional Hospital є Women’s Health and Wellness Institute. Тут пацієнткам надається лікування та догляд, що враховують унікальні медичні потреби жінок різного віку. У Women’s Institute працюють кваліфіковані фахівці, використовуються новітні цифрові технології та різні програми профілактики, діагностики та лікування раку молочної залози, гінекологічних та кардіологічних захворювань.

Вибрати для пологів Boca Raton Regional Hospital, означає забезпечити успішне народження та безпеку малюка.

Адреса: 800 Meadows Rd, Boca Raton, FL 33486

Тел: +1 (561) 955-7100